Fran López Gilabert

Aquest jove cuiner porta en la seva genètica la tradició hotelera ja que amb ell es conforma la quarta generació de restauradors.
Criat entre fogons, Fran , va anar interessant-se cada cop més pel mon de la cuina, fins que un dia , amb 16 anys va anar a Barcelona on inicià els estudis com a cuiner, a la prestigiosa Escola de cuina Hofmann, després de tres anys i amb la preparació prèvia per ser un professional, decideix continuar la seva trajectòria estudiant i es trasllada a París.

Va realitzar un stage de 3 mesos i es queda tres anys amb Alain Ducasse al Plaza Athénée, a la capital de la cuina mundial.

Torna a casa i amb el seu germà Joaquim obren al 2006 l’Hotel Villa Retiro i dins l’hotel, el restaurant El Torreó de l’Indià.

En breu, la cuina de Fran López es dóna a conèixer pel sud de Tarragona i a tota Espanya. Tant és així, que el novembre de 2009 la prestigiosa Guia Michelin el guardona amb una Estrella, que hores d’ara encara manté.

Amb tan sols 25 anys es converteix en el quart cuiner més jove del món en obtenir una Estrella Michelin.
Junt amb el seu germà conclou els seus estudis de somelieria a la Universitat Rovira Virgili, ja que el seu aproximament al món del vi no era més que una avantsala del que es convertiria en el seu proper projecte: una bodega.
Així neix Pagos de Híbera que codirigeix amb el seu germà Joaquim, gerent del Pla dels Catalans. La primera anyada surt al mercat l’any 2010 i l’ Indià, el seu primer vi blanc es converteix en un referent a la DO Terra Alta.

Al 2013 i consolidat en el mon vitivinícola, s’engresca en el seu darrer projecte en conjunt, que no és un altre que la gestió i direcció del Celler Cooperatiu de Pinell de Brai, conegut per tots en la Catedral del Vi.
La seva constant renovació a la cuina i la garantia d’èxit al restaurant gastronòmic, events i servei de càtering fan de Fran López tot un referent a la Terres de l’Ebre a la vanguardia de la cuina.

Fran López Gilabert

Nacido en l’Aldea en el 1983, éste joven cocinero lleva instaurado en su mapa genético la tradición hotelera pues con él se asienta la cuarta generación de restauradores.
Criado entre fogones, Fran, fue interesándose cada vez más por el mundo de la cocina, hasta que un buen día, y con tan solo 16 años, se va a Barcelona e inicia sus estudios como cocinero en la prestigiosa Escuela de Cocina Hofmann donde después de tres años y con la preparación previa para ser un profesional, decide seguir con su trayectoria estudiando nada más y nada menos que en la ciudad de París.
Allí, va a realizar un stage de tres meses y se queda tres años con Alain Ducasse en el Plaza Athénée en la capital de la cocina mundial.
De vuelta a España, y junto con su hermano Joaquim abren en el 2006 el Hotel Villa Retiro y dentro del hotel, el Restaurante El Torreó de l’Indià.
En breve, la cocina de Fran López se da a conocer en el sur de Tarragona y en toda España. Tanto es así que en noviembre de 2009, la prestigiosa Guia Michelin le galardona con una Estrella, la cual, conserva hasta la actualidad.
Se convierte así, en el cuarto cocinero más joven del mundo en tener una Estrella Michelin (con tan solo 25 años).
Junto con su hermano Joaquim, concluye los estudios de sumillería en la Universidad Rovira i Virgili pues su acercamiento al mundo del vino no era más que la antesala de lo que se convertiría en su siguiente proyecto: una bodega.
Así nace Pagos de Híbera que co-dirige con su hermano Joaquim, gerente del Pla dels Catalans. La primera añada sale al mercado en 2010 y l’Indià su primer vino blanco se convierte en un referente en la D.O. Terra Alta.
En 2013 y consolidado en el mundo del vino, se enfrascan en su último proyecto en conjunto que no es otro que la gestión y dirección del Celler Cooperativo de Pinell de Brai, conocido por todos como la Catedral del Vi.
Su constante renovación en la cocina, y la garantía de éxito en el restaurante gastronómico, eventos y servicio de catering, hacen de Fran López el referente en les Terres de l’Ebre a la vanguardia de la cocina.